Corona

De rijksoverheid heeft een aantal maatregelen getroffen om ondernemers tegemoet te komen en te helpen overleven. Voor MKB'ers en ZZP'ers is een pakket maatregelen bedacht. Een goed overzicht van de maatregelen staat op de website van de Kamer van Koophandel. Daar is ook goede inhoudelijke informatie te krijgen.

Ook de Gemeente Leeuwarden komt ondernemers tegemoet met een eigen pakket aan maatregelen. Ze betreffen uitstel van gemeentelijke heffingen en aanvullende zaken. U  vindt een overzicht op de website van de gemeente. Een link naar een handig overzicht staat hiernaast.

Nieuwsbrief: https://us9.campaign-archive.com/?e=&u=14c24db98696b08b862bcde72&id=4d5c6353ed

 

Op initiatief van de Stichting Binnenstadsmanagement en Welkom in Leeuwarden wordt er hard gewerkt om op korte termijn een nieuw online stadsplatform te lanceren. Doel is lokale winkels en horeca inzichtelijke in kaart met alle bijzondere openingstijden, services, bezorgmogelijkheden en acties erbij.

U ziet het straks overzichtelijk gerangschikt op www.winkelsleeuwarden.nl

De site wordt ondersteund met journalistieke verhalen over ondernemen en ondernemers in de stad. Persoonlijke verhalen die stimuleren en inspireren!

Als ondernemer kunt u uw bedrijf aanmelden via dit formulier: https://forms.gle/Z36RbcM3kk1sGAvy5

Een foto van uw bedrijf kunt u opsturen naar info@welkominleeuwarden.nl